Press "Enter" to skip to content

Prezumtii Google I/O

Google Android TVAndroid TV

Se zvoneste ca Google va relansa platforma TV Google ca si Android TV. Are sens dintr-o perspectiva de branding, desi sunt cateva discutii de ce Google inca se concentreaza pe anumite platforme smart TV dupa ce a primit atat de bine dispozitivele Chromecast.

Android TV teoretic ofera dezvoltatorilor o metoda usoara pentru a creea aplicatii pentru televizoare inteligente. Probabil aceste aplciatii vor fi controlate de o tableta sau smartphone pe care ruleaza Android, desi va fi nevoie de o metoda ca aplicatiile sa functioneze de unele singure, probabil motivul pentru care Google face acest lucru este ca are nevoie de ceva separat de Chromecast.

Un raport Wall Street Journal a dezvaluit tarziu joi ca Google va dezvalui un nou box de top mic la I/O. Compania va scoate in evidenta cel putin un box de top mic care este similar cu produsele ca si Roku, Amazon’s Fire TV, si Apple TV, citand oamenii care au vazut dispozitivele, ce vor avea un alt brand al companiei.

Noua tableta Nexus

A trecut un an de cand cea de-a 2-a Nexus 7 a aparut, si este datura unei reimprospatari complete. Toate zvonurile duc la o noua tableta cu un ecran mic Nexus, singurul lucru care ne intrebam este cat de mare este? Majoritatea rapoartelor spun ca va fi un dispozitiv de 8 inch, dar au fost recent combatute de un Nexus 9 de 8.9 Inch.

Care va fi ? Poate amandoua, Nexus 8 ar putea debuta la I/O, si Nexus 9 ar putea aparea mai tarziu, desi avand doua tablete atat de aproape in dimensiune se simte mai mult ca Samsung , decat Google. In orice caz, tablete Nexus ce urmeaza sa apara ar putea fi ultimele care ar duce brandul. Se zvoneste ca Google ia considerare redenumirea programului „Android Silver” cu o misiune modificata, ce ar putea fi de asemenea si ea anuntata la Google I/O.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *