Filmul Halo

Filmul HaloDirectorul filmelor Gladiator si Black Hawk Down, Ridley Scott, a inceput sa filmeze pentru urmatoarea caracteristica digitala Halo de saptamana aceasta, in Titanic Quarter of Belfast in Nordul Irlandei. Microsoft a confirmat aceste lucruri furnizorilor de stiri Belfast Telegraph. Proiectul, la care lucreaza directorul serialului Battlestar Galactica, Sergio Mimica-Gezzan, va debuta anul acesta exclusiv pe platformele Xbox.

Utilizatorul de YouTube, Jayster a surprins anumite imagini de la filmari, afisand un barbat imbracat misterios cu arma deplasandu-se prin scene aglomerate. Nu pare a fi un Spartan. Notabil este ca, proiectul lui Scott, Halo este separat de show-ul tv Halo, la care lucreaza aclamatul producator si director, Steven Spielberg, pentru Microsoft. Proiectele de la Scott si Spielberg sunt doua din multele exemple a video programarii originale ce vine pe platformele Xobx de la Studiourile de divertisment Xbox, noua companie de productie a celor de la Microsoft, care este conduca de fostul director de la CBS TV, Nancy Tellem.

Alte proiecte TV in productie la Xbox Entertainment Studios includ o serie documentara in mai multe parti despre un recent E.T. descoperit ingropat in New Mexico, un show cu tema campionatului modnial, un program de comedie de la oameni amuzanti precum Sarah Silverman si Michael Cera si un documentar produs de castigatorul de Oscar Simon Chinn despre cum ne afecteaza tehnologia lumea. Microsoft nu a divulgat inca detalii despre preturile continutului tv original.

Noul joc Halo este un joc exclusiv pentru platforma de noua generatie a celor de la Microsoft, Xbox One, Halo 5 : Guardians, avand o data de lansare candva in 2015. Dar s-ar putea sa nu trebuiasca sa asteptam pana anul viitor pentru a juca noul joc Halo. Microsoft a raportat ca lucreaa la un mega pachet Halo pentru Xbox One, care include versiunea refacuta a jocurilor, Halo Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 si Halo 4, toate intr-un singur pachet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *