Press "Enter" to skip to content

Project Cars : Cel mai tare joc de Racing?

Slightly Mad Studios nu putea da un nume mai bun jocului pe care-l fac, acestia incercand sa faca un joc racing next-gen, depasind maretia lui Gran Turismo, Forza si The Crew.

O companie plina cu oameni pasionati de curse, vrand sa acopere toate bazele. Acestia incearca in mod constant sa imite ceea ce vedem in viata reala, fie la TV, fie din spatele volanului, dar cand vine vorba de masini, cu totii avem unele preferate, altele care nu ne plac, de aceea creatorii jocului au cautat pretutindeni sa se asigure ca avem de unde alege, multe stiluri de masini din care sa alegem, multe reprezentante si locatii din toata lumea.

Slightly Mad, au lucrat in trecut si la seriile Need for Speed sau Test Drive, dar acum au hotarat ca trebuie sa-si creeze un joc al lor avand libertate deplina in ceea ce fac. La acest joc au contribuit pana la 35,000 de indivizi si toti acestia au avut un rol special in dezvoltarea acestui joc.

Acest joc a fost finantat prin Kickstarter, un website in care se strang bani pentru terminarea unor jocuri. Pentru a ajunge la un nivel ridicat de realism, a fost nevoie si de ajutorul unor profesionisti, precum „Stig” din Top Gear, Nic Hamilton, Oli Webb, toti din acestia ajutand jocul foarte mult.

Acesti profesionisti, stiu ce inseamna senzatia de a fi in masina, de a conduce, de a lua curbele strans, ei traiesc si respira in masina si au terminologii specifice, iar pasiune din spatele volanului e imensa. Este inevitabil ca Project Cars sa poata fi comparat cu Gran Turismo, dar acesta ofera mult mai mult o experienta libera, un sandbox, toate masinile fiind deblocate din prima zi de joc, nefiind nevoie sa platesti dupa pentru a le debloca.

Cu totii iubim masinile si avem gusturi si preferinte diferite din jocurile pe care le-am jucat, in acest joc putem alege cum sa incepem, s-o luam de la zero pentru a debloca diferite achievementuri sau putem trece direct la volanul unei masini celebre, trebuind sa ne protejam titlul.

Din ceea ce spun producatorii, jocul o sa fie de viitor si o sa aiba multi jucatori, fiind demn de asteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.