Press "Enter" to skip to content

Reteta de succes a unei petreceri pentru copii

Fiecare parinte cauta modalitatea prin care sa isi rasfete copilul. Poate ca nu intr-un mod exagerat ci mai degraba intr-un mod justificat, cel putin cand vine vorba de ziua de nastere, orice copil isi doreste un party si orice parinte se straduieste ca in acest sens sa ii faca poftele. Parca nu ar fi la fel daca o astfel de zi nu ar fi marcata ca la carte.

De regula tot ce tine de petreceri copii se desfasoara in jurul laitmotivului joaca. Jocul si joaca sunt aspectele care definesc pana la urma ceea ce de fapt este placerea celor mici. Asa ca nu ezita sa te gandesti din start la un spatiu de joaca ca si locatie pentru petrecerea ce va urma. Este pana la urma minimul posibil de la care porneste intreaga petrecere organizata.

Iata ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din cadrul unei petreceri de acest gen:

  • Jucarii. Pare banal de crezut ca poti opta pentru simpla idee de jucarii. In primul rand sarbatoritul este cel care isi va dori ceva mai mult de la petrecerea in sine. Poate ca un magician este cel asteptat cu drag. Poate ca pana si baloanele sunt de un alt farmec ca alta data asa ca parintii ar trebui sa stie ca jucariile sunt de baza.
  • O piniata. O astfel de „traditie” vine din alte culturi insa devine din ce in ce mai apreciata si la noi. In acest sens o piniata este plina de dulciuri si se cere sparta. Pur si simplu distractia de a lovi papusa cu ochi inchisi ii face pe copii sa fie cu adevarat incantati de petrecerea la care sunt.
  • Muzica. La fel ca in cadrul oricarei alte petreceri si muzica este importanta. In acest sens totul se adapteaza evenimentului si locatiei, astfel ca se va necesita se pare un playlist, o selectie atenta pentru ca muzica cu pricina sa fie cea expresiva pentru momentul respectiv.
  • Un fotograf. Din nou, ca parte din serviciile clasice pe care le intalnesti la orice alta petrecere de asemenea, fotograful este fara doar si poate un necesar, avand in vedere ca iti capteaza acele momente de distractie.

Lista ar putea continua cu numeroase alte idei. Asa ca pentru a-si usura munca si in egala masura pentru a sti ca aleg ce e mai bine, parintii se orienteaza de regula spre serviciile animatorilor si a personajelor profesioniste ale celor care fac din ideea de petrecere si hostess o meserie. Costumati ca la carte, costumati ca in povesti, personajele preferate ale celor mici sunt si cele care intretin atmosfera si fac ca totul sa se fie mai placut si mai usor organizat.

Cu o alegere buna, se pot opta pentru servicii complete in ceea ce priveste nu numai animatia ci si modul de desfasurare a unei petreceri. Asadar, pana si momentul tortului este unul prezentat, organizat ca la carte, cu muzica si un cadru feeric.

Multumeste copilul cu placerile varstei, multumeste sufletul sau jovial si incearca aventura unei petreceri organizata cu stil si cu animatori de tot felul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *