Wolfenstein carteaBethesda Softwork, este parte din familia de companii Zenimax Media, este un publisher global de software interactive de entertainment. Titluri ce au sigla Bethesda, sunt franicze care au ajuns in tipuri precum : DOOM, Quake, The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein si Rage.

In cadrul companiei sunt mai multe studiouri precum : Tango Gameworks, Machine Games, id Software, Arkane Studios, Zenimax Online Studios si Bethesda Game Studios.

Bethesda Game Studios este studioul, ce a castigat premii, cunoscut in lume pentru munca ce a spart toate tiparele gaming-ului asupra seriei The Elder Scrolls. Creatorii jocului anului 2006, The Elder Scrolls IV : Oblivion, si castigatorii jocului anului 2008, pentru Fallout 3, de asemeni castigatori si in anul 2011, cu jocul The Elder Scrolls V : Skyrim, Bethesda Game Studios si-a castigat reputatia ca unul dintre cele mai respectate si desavarsite studiouri de dezvoltare a jocurilor.

Acestia sunt multumiti sa anunte ca au facut echipa cu Dark Horse Comics pentru a creea 3 carti de arta, The Art of Wolfenstein : The New Order, The Art of the Evil Within si Dishonored : The Dunwall Archives.

The Art of Wolfenstein : The New Order

Putem gasi o editie exclusiva pe magazinul online bethsoft. Drept o coperta puternica si frumoasa, Bethesda si Machine Games, ne pun la dispozitie secretele din spatele jocului Wolfenstein : The New Order. Putem gasi in aceasta carte de arta, concept art, design-ul caracterelor si configurari minunate, mediu inconjurator si tehnologie.

The Art of Wolfenstein : The New Order furnizeaza un look unic intr-o cronologie alternativa din care face parte jocul.

Doar 500 au fost produse exclusiv pentru Bethesda Store, editia exclusiva contine o placuta, semnata si numerotata de Axel Torvenius, Concept Designer-ul senior si Tor Frick, Directorul de Arta Tehnica.

Asa ca, daca vreti sa vedeti cum a fost realizat jocul, concepte pe care nu le-ati mai vazut, pagini de proba, achizitionati o astfel de revista pentru a va informa despre procesul de dezvoltare a jocului preferat.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *