Press "Enter" to skip to content

Risen 3 anuntat

risen3Sunt sigur ca va amintiti acel joc care ne aduce aminte de Gothic, pe nume Risen. Acel joc cu o poveste epica intr-o lume autentica creata de mana si populata de personaje reale si plauzibile. Acest joc de actiune RPG, dezvoltat de Piranha Bytes si lansat pe 2 octombrie 2009.

La sfarsitul lui aprilie din anul 2012 a fost lansat si urmarea acestui joc, Risen 2 : The Dark Waters, un joc ce te transfera intr-o lume fantastica unde monstrii, zeii anciti si magia voodoo exista.

Ei bine Piranha Bytes anunta acum Risen 3 : Titan Lords, ce este programat sa apara in magazine in jurul lunii August pentru Xbox 360, Playstation 3 si PC. Precum au fost si in versiune anterioare, similare cu Gothic, jucatorii vor avea libertatea sa exploreze o lume bogata si deschisa, pe care dezvoltatorii o descriu a fi diversa, autentica si plina de viata, dandu-le jucatorilor o experienta de RPG clasic.

Boern Pankratz, liderul proiectului de la Piranha Bytes spune :

„Precum face un tamplar cu o piesa de mobilier facuta de el, noi am pus impreuna o poveste, personajele si peisajele pana cand toate se potrivesc si jucatorul are posibilitatea de a descoperii peste tot. O sa poti incerca sa gasesti lucruri pe care altii poate nu le-au gasit. Explorarea este esenta jocului nostru”

Pe cat de departe merge premiza, lumea jocului din Risen 3 este abandonata de totii zei si sufera de la razboiul titanilor cand o noua amenintare se ridica din pamant. Un tanar razboinic este ataca din umbre si depravat de suflet. Acesta porneste sa caute ceea ce-a pierdut prin intunericul care se extinde in intreaga lume. Magicienii interzisi ar putea fi niste aliati puternici. Pentru a le obtine ajutorul, acesta este nevoit sa gaseasca sanctuarul magicienilor de pe Taranis, cunoscuta ca si insula tunetului. Protejat de gardieni, magicienii cauta in minele de pe Taranis cristale incarcate cu energie magica. Depinde de tine daca te vei alatura gardienilor sau altui guild din Risen 3 pentru a-ti atinge scopurile.

Acesta se anunta a fi un joc bun, in care merita sa-ti petreci timpul liber, asteptam sa vedem ce-o sa faca Piranha Bytes din aceasta franciza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.