Press "Enter" to skip to content

Scourge : Outbreak disponibil pe Steam

scourge-outbreakShooter-ul multiplayer de actiune „Scourge : Outbreak” este acum disponibil pe Steam pentru PC si Mac. Trangarion Studios sunt mandri sa anunte ca „Scourge : Outbreak”, un joc futuristic 3rd person shooter bazat pe echipa, este acum disponibil sa fie achizitionat pe Steam, atat pentru PC, cat si pentru MAC. Outbreak este perfect pentru jucat cu prietenii, oferind moduri PvP (player vs player) cu 8 jucatori (Deathmatch, Team Deathmatch si Capture the Flag) in 5 harti pline de actiune si o campanie co-op de peste 6 ore, pentru 4 jucatori, in care fiecare jucator  are elemente narative unice. Aceasta experienta multiplayer bogata adauga tone de motive de rejucabilitate pentru Scourge : Outbreak si incruciseaza total platformele, permitand jucatorilor de pe PC si MAC sa se lupte intre ei pentru suprematie.

Asuma-ti rolul unuia dintre cele 4 caractere jucabile al echipei Echo, fiecare cu propriile statistici si variante de abilitati „Ambrosia”, in timp ce iei cu asalt fortareata insulei a inamicului tau jurat, Nogari Corporation. Omoara tot ce ai in cale prin facilitatile de cercetare al celor de la Nogari, in timp ce te lupti cu hoarde de monstrii inviati genetic si fortele speciale die-hard in cautarea unui secret periculos pe care Nogari il ascun de lume. Indiferent daca te infrunti cu Nogari cu prieteni sau clanul care lupta alaturi de tine in batalii spectaculare online PvP, Scourge : Outbreak ofera ore de distractie si provocari captivante.

Asa ca indiferent daca esti un fan care se intoarce catre joc sau un nou venit in lumea captivanta al lui Scourge : Outbreak, aduna-ti membrii echipei, verifica-ti munitia si alatura-te in lupta pentru insula Nogari.

Scourge : Outbreak este dezvoltat de catre Tragnarion Studios, publicat de Bitbox Games si distribuit de Digital, Xbox Live, PSN si Steam pe platformele Xbox 360, Playstation 3, PC si MAC. Iar data sa de lansare pentru Steam a fost pe 2 Aprilie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *