smartphone

Telefoanele inteligente au acaparat piata in domeniul comunicatiilor. Functionalitatea si aplicatiile diverse ce pot fi instalate ne usureaza viata. Poti face multe, iti poti conduce chiar un business apeland doar la tehnologia unui smartphone. Vine insa un moment cand trebuie sa schimbi smartphone-ul, iar un astfel de moment poate fi declansat de unul din factorii enumerati in continuare.

Viteza internetului este dezamagitoare. Nu exista sentiment mai frustrant decat cel in care ai nevoie neaparata de internet, iar viteza este dezamagitoare. Daca smartphone-ul nu suporta 3G sau 4G, poate ca ar fi cazul sa il schimbi, sa iti cumperi un model mai performant.

Software-ul telefonului determina de asemenea performantele pe care le aduce. Este posibil sa nimeresti un telefon care sa ti se potriveasca, dar in egala masura poti sa nu fii multumit de aplicatii, de sistemul de operare. Am fost cu totii in situatia in care telefonul s-a blocat, o aplicatie a incetat sa functioneze sau smartphone-ul s-a inchis cu totul dintr-o eroare de soft. Trebuie astfel sa iti cauti un model care sa te multumeasca, cu un software si un sistem de operare care sa ti se potriveasca.

Un alt semn ca ar trebui sa iti schimbi smartphone-ul ar fi calitatea slaba a camerei. Tehnologia evolueaza constant si poti vedea cu proprii ochi cum la alte modele de smartphone-uri calitatea fotografiilor este superioara. Daca  acest lucru conteaza pentru tine si telefonul pe care il ai nu te multumeste din punct de vedere al calitatii camerei foto, este momentul sa optezi pentru altceva.

Chiar daca exista smartphone-uri care nu necesita reincarcare a bateriei decat dupa o zi si jumatate sau doua, ar trebui sa iei in considerare ideea de a-ti cumpara un telefon nou daca bateria nu rezista decat cateva ore. Inlocuirea bateriei nu este de fiecare data o solutie buna, astfel daca telefonul nu mai rezista incarcat suficient timp cat sa te multumeasca, va trebui sa il schimbi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *