Press "Enter" to skip to content

Sfaturi pentru calatorii de afaceri

Cand calatoresti in scop de business, este absolut necesar sa iti impachetezi tot ceea ce ai nevoie, sa iti faci din timp rezervarile la hotel sau o alta varianta pentru cazare, sa iti inchiriezi o masina daca este nevoie si sa te ingrijesti de toate aspectele necesare in asa fel incat calatoria sa fie un succes. Exact ca si un plan de afaceri, planificarea unei calatorii business are o importanta deosebita. Cateva sfaturi pentru ca aceste calatorii sa fie productive dar si confortabile oferim in continuare.

1. Cerceteaza dinainte locul in care te deplasezi. A cunoaste mai multe lucruri despre locatia pe care urmeaza sa o vizitezi te va ajuta sa iti organizezi mai bine timpul si chiar sa vizitezi diverse obiective turistice si atractii in momentele in care esti mai liber.

2. Impacheteaza strictul necesar, in acest fel vei avea mai putine lucruri de care va trebui sa ai grija. Acest lucru te va ajuta sa economisesti timp si sa poti sa te pregatesti mai bine pentru intalnirile si prezentarile pe care le vei avea de facut.

3. Comporta-te frumos cu localnicii. Aceasta regula se aplica atat calatoriilor de afaceri cat si celor in scop personal. Cu cat esti mai amabil, cu atat si cei din jur vor fi amabili si te vor ajuta sa iti rezolvi problemele.

4. Intalneste-te cu persoanele din locul respectiv pe care le cunosti doar din social media. Iti poti consolida astfel relatiile si de ce nu chiar ai oportunitatea de a incepe noi colaborari si business-uri. Uneori aceste intalniri pot fi foarte fructuoase.

Daca te afli in deplasare majoritatea timpului, indiferent in ce scop – fie ca este vorba de consolidarea unui plan de afaceri, o conventie sau o simpla intalnire cu cativa clienti, asigura-te ca sejurul isi merita timpul si bugetul alocat urmand sfaturile enumerate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *