Press "Enter" to skip to content

Sony va urmari cu atentie vanzarile de Playstation 4

Playstation 4Potrivit CEO-ului, Kaz Hirai, cu Sony ca si intreg continuand sa se chinuie, compania planuieste sa munceasca din greu cu Playstation 4, intr-o incercare de a-si conduce utilizatorii in afacerea lor de retea. Cu afacerea hardware descurcandu-se slab, impotriva celor de la Apple si Samsung, Sony a fost in rosu si nu se asteapta sa se descurce imediat pentru ca aceste lucruri sa se schimbe. Mai devreme luna aceasta, a anuntat o pierdere de 1.26 miliarde dolari pentru anul fiscal ce s-a terminat pe 31 Martie si a spus ca se asteapta la o alta pierdere anul acesta. Pierderea de anul trecut a venit dupa o crestere a vanzarilor, si in timp ce si-a facut profitabilitatea o prioritatea in fata numarului de vanzari, exceptia pare sa fie consola Playstation 4.

Reuters raporteaza ca, Hirai a spus, ca au urmarit riguros numarul de baza de instalare a consolei, si cel mai mare driver pentru afacerea lor de retea va fi Playstation 4. Afacerea de retea la care Hirai se refera, ar include Playstation Network, de asemenea si alte caracteristici pe care Sony le are de oferit, cum ar fi difuzarea de muzica si descarcarea de videoclipuri. Ofertele lor se vor extinde si mai mult anul acesta, cu lansarea serviciului de difuzare a jocului Playstation Now.

Serviciul de retea a celor de la Sony au 52 de milioane de utilizatori activi, majoritatea care sunt detinatori de Playstation, potrivit unui raport de la Reuters. Afacerile de retea au vazut o saritura mare in timpul anului fiscal anterior, au crescut cu 70 la % de la an la an, aproximativ 1.96 miliarde dolari.

Incercand sa vanda console Playstation 4, pentru retea, nu-i va costa pe Sony, in timp ce consolele Sony sunt vandute traditional in pierdere pentru o perioada extinsa dupa lansare, Hirai a anuntat recent ca PS4 deja contribuie cu profit. Sistemul a vandut deja peste 7 milioane de unitati la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.