stailer

stailer

Programarile la salonul de infrumusetare au devenit mai simple si mai rapide in mediul online. Daca pana acum nu ai avut timp sa faci o rezervare la salonul preferat sau sa vorbesti cu alti clienti despre serviciile de acolo, cu Stailer o poti face. Stailer este noua modalitate de a te programa la salon, simplu si eficient, in doar cateva minute.

Site-ul stailer.ro cuprinde saloane de infrumusetare si stilisti din Timisoara, Oradea, Iasi, Bucuresti si Cluj Napoca. Prima pagina a platformei este destinata programarilor si te indruma pas cu pas catre ce trebuie sa faci. Primul lucru este sa selectezi locatia in cate te afli, genul tau, apoi serviciul dorit. Orientativ, poti selecta data si ora la care doresti programarea, iar daca sunt saloane disponibile te poti programa direct.

Platforma Stailer te ajuta sa gasesti pe unii dintre cei mai buni stilisti si saloane din zona ta

Fiecare rezultat, salon sau serviciu, are atasate recenziile din partea clientilor. In acest fel, poti vedea care au fost experientele oamenilor cu salonul respectiv. Toate recenziile sunt verificate, asadar nu trebuie sa ai teama ca pot fi false.

Economiseste timp si alege un salon aproape de tine! Este cert faptul ca pentru a merge la un salon la care nu ai mai fost va trebui sa afli detalii despre el. Care este intervalul orar la care se lucreaza, ce preturi au anumite servicii si unde este zona in care este pozitionat. Toate acestea te fac sa optezi mai usor pentru un salon, iar pentru a nu le cerceta manual, Stailer o face pentru tine automat. Detalii extra aici.

Stailer  este noua modalitate de a te programa la salon!

Acceseaza platforma, compara preturile serviciilor de la toate saloanele de infrumusetare din zona ta si efectueaza o programare! Programarile se fac cu sau fara cont de client. Daca ai un cont de client, vei fi notificat prin intermediul acestuia despre programare. In caz contrar, vei primi un mesaj text cu privire la finalizarea programarii.

Iti poti seta oricand remindere si in acest fel nu vei uita de programare. De multe ori esti in criza de timp pentru ca ai uitat ca trebuie sa mergi la salon. Pe stailer.ro poti selecta intervalul la care sa iti fie amintit acest lucru, asadar iti poti organiza mai usor treburile. Platforma este un real beneficiu atat pentru clienti, cat si pentru saloane si stilisti.

Accesul pe platforma Stailer este gratuit, la fel sunt si programarile. Site-ul este simplu de folosit, iar daca intampini dificultati la efectuarea programarilor poti urmari ghidul video sau sectiunea de intrebari rapide. Saloanele disponibile pe site au servicii pentru femei sau barbati, oferind posibilitatea cuplurilor si prietenilor de a se programa impreuna.

Stailer este noua modalitate de a te programa la salon in doar cateva minute, fara sa apelezi telefonic! Oricand si oriunde, platforma este disponibila si poate fi accesata. Poti discuta cu reprezentantii prin live chat-ul de pe site sau la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *