make-up

Un eveniment în familie, precum o nuntă sau un botez, reprezintă un moment unic în viața ta, care trebuie să iasă perfect. Începând de la aranjarea sălii, alegerea meniurilor și a decorurilor aferente, toate acestea implică stres și cheltuială din partea ta și a familiei. Pentru cine a trecut însă prin așa ceva, îți va spune că lucrurile nu se opresc în niciun caz aici.

Când credeai că totul este pregătit, când ai probat rochia de mireasă, îți mai rămân lucrurile ce țin de modul în care arăți. Iar acest lucru implică un machiaj profesionist, poate și o serie de tratamente cosmetice, astfel încât să arăți fabulos în ziua nunții. Și, chiar dacă acest lucru implică o cheltuială suplimentară din partea ta, cu siguranță va merita.

Cum să te descurci însă cu toate acestea, în condițiile în care, în perioada premergătoare zilei nunții, nu îți mai vezi capul de treburi? Nu ai timp de navigat pe site-uri, nici de mers la saloane în vederea obținerii unei programări în chiar ziua nunții.

Stailer vine în ajutorul tău

Cu unii dintre cei mai căutați cosmeticieni și make-up artiști din orașul tău. Iar dacă aveai impresia că toți cosmeticienii din orașul tău au agendele pline, Stailer îi va aduce mai aproape de tine. Intra si aici pentru mai multe detalii, în vederea obținerii unei programări la un make-up artist specializat în evenimente de acest gen.

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să intri pe platforma Stailer. Poți face acest lucru de pe telefon sau din fața calculatorului, însă aplicația de mobil este perfect optimizată astfel încât să nu fii legată de biroul de acasă ori de la serviciu.

Vei avea în față câmpurile în care vei trece serviciul dorit, orașul și genul, dar și ora programării. În câteva secunde, platforma îți va afișa toate saloanele disponibile la ora și cu serviciul solicitat de tine. Dacă vei da click pe unul dintre aceste saloane, vei vedea programul de lucru complet, dar și gama completă de servicii. Iar cum bugetul pentru o nuntă știm că este unul limitat, vei avea acces inclusiv la prețurile de referință pentru serviciul solicitat de tine. De asemenea, ai la dispoziție și locația, astfel încât acum poți alege salonul de înfrumusețare cel mai avantajos ca preț și mai apropiat de tine.

Sunt însă și situații în care, dacă dorești să arăți perfect, vei avea nevoie și o vizită la un cosmetician. Astfel, poți alege din serviciile de cosmetică oferite, care includ inclusiv tratamente faciale, pentru estomparea anumitor imperfecțiuni. Ideal ar fi să cauți un salon care are incluse în portofoliul toate serviciile dorite de tine. Chiar și așa însă, acum ai ocazia de a beneficia de un tratament facial complet, care va constitui baza pentru aplicarea unui machiaj profesional pentru nuntă.

Nu în ultimul rând, poți opta inclusiv pentru alegerea unui stilist recomandat de o prietenă. Dacă îi știi numele, Stailer îl va identifica imediat, oferindu-ți atât programul de lucru și orarul disponibil, precum și recenzii ale clienților.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *