Press "Enter" to skip to content

Take-Two inregistreaza marca City Stories

Grand Theft Auto City StoriesCompania parinte al lui Rockstar, Take-Two a depus recent pentru o marca comerciala a cuvantului „City Stories”, un nume ce sugereaza o posibila relatie cu seria Grand Theft Auto. Marca comerciala despre care vorbim a fost ceruta pe 15 mai si listeaza Take-Two ca si detinatori. Descrierea aplicatiei furnizeaza o lista larga foarte genetica a potentialelor folosiri pentru marca, incluzand „programe de jocuri video si computere, dar si software”, de asmenea si ” programe si software de jocuri video si computer descarcabile”. De asemenea listea alte 2 marci inregistrate, pentru Liberty City Stories si Vice City Stories, proprietati legate, si prima sa folosire ca fiind pe 31 octombrie 2006, data in care Vice City Stories a fost lansat in America de Nord.

Urmand succesul celor 3 jocuri GTA III (III, Vice City si San Andreas), Rockstar a lansat doua jocuri pentru playstation portabil, Liberty City Stories si Vice City Stories. Ambele jocuri au fost eventual portate pentru Playstation 2 si mai recent Playstation 3. De cand Vice City Stories a fost lansat in 2006, Rockstar s-a concentrat pe intrarile magistrale in serie, salvat de titlul din 2009 pentru DS, Chinatown Wars, ce a fost produs de acelasi studio ca cele doua jocuri City Stories, Rockstar Leeds.

Noua marca inregistrata ar putea sau nu sa reprezinte planurile celor de la Take-Two sau Rockstar pentru un nou joc in seria City Stories. Este posibil ca ar putea fi legat de DLC-ul de poveste ce urmeaza sa apara pentru Grand Theft Auto V. In acest caz, nu va fi prima data cand numele unui DLC GTA a fost scos fara sa aiba un nume prezent, de exemplu aplicatia de marca inregistrata pentru Grand Theft Auo IV : The Ballad of Gay Tony, nu contine nici o mentiune a numelui GTA.

In orice caz, explicatii mai putin captivante ar fi ca Rockstar si Take-Two ar putea cauta sa-si largeasca numele City Stores pentru a merge mai departe cu marcile inregistrate mai specific Liberty City Stories si Vice City Stories decat sunt detinute deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.