Press "Enter" to skip to content

Take-Two inregistreaza marca City Stories

Grand Theft Auto City StoriesCompania parinte al lui Rockstar, Take-Two a depus recent pentru o marca comerciala a cuvantului „City Stories”, un nume ce sugereaza o posibila relatie cu seria Grand Theft Auto. Marca comerciala despre care vorbim a fost ceruta pe 15 mai si listeaza Take-Two ca si detinatori. Descrierea aplicatiei furnizeaza o lista larga foarte genetica a potentialelor folosiri pentru marca, incluzand „programe de jocuri video si computere, dar si software”, de asmenea si ” programe si software de jocuri video si computer descarcabile”. De asemenea listea alte 2 marci inregistrate, pentru Liberty City Stories si Vice City Stories, proprietati legate, si prima sa folosire ca fiind pe 31 octombrie 2006, data in care Vice City Stories a fost lansat in America de Nord.

Urmand succesul celor 3 jocuri GTA III (III, Vice City si San Andreas), Rockstar a lansat doua jocuri pentru playstation portabil, Liberty City Stories si Vice City Stories. Ambele jocuri au fost eventual portate pentru Playstation 2 si mai recent Playstation 3. De cand Vice City Stories a fost lansat in 2006, Rockstar s-a concentrat pe intrarile magistrale in serie, salvat de titlul din 2009 pentru DS, Chinatown Wars, ce a fost produs de acelasi studio ca cele doua jocuri City Stories, Rockstar Leeds.

Noua marca inregistrata ar putea sau nu sa reprezinte planurile celor de la Take-Two sau Rockstar pentru un nou joc in seria City Stories. Este posibil ca ar putea fi legat de DLC-ul de poveste ce urmeaza sa apara pentru Grand Theft Auto V. In acest caz, nu va fi prima data cand numele unui DLC GTA a fost scos fara sa aiba un nume prezent, de exemplu aplicatia de marca inregistrata pentru Grand Theft Auo IV : The Ballad of Gay Tony, nu contine nici o mentiune a numelui GTA.

In orice caz, explicatii mai putin captivante ar fi ca Rockstar si Take-Two ar putea cauta sa-si largeasca numele City Stores pentru a merge mai departe cu marcile inregistrate mai specific Liberty City Stories si Vice City Stories decat sunt detinute deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *