Press "Enter" to skip to content

Tine tensiunea arteriala sub control

Pentru cei mai multi dintre noi, tensiunea arteriala crescuta este o problema si tocmai de aceea vin in ajutorul celor care au probleme de genul, pentru a recomanda cateva idei despre cum putem tine tensiunea arteriala sub control, astfel incat sa nu apuce sa ne afecteze sanatatea si viata in general.

Pentru o viata mai sanatoasa si pentru pastrarea in limite normale a tensiunii arteriale, ar trebui sa ducem o viata cat mai lipsita de vicii, mai plina de miscare, de mancare sanatoasa, cat mai lipsita de grasimi si acizi. Sarea ar trebui sa fie alimentul(sau mai bine zis condimentul) care ar trebui sa se regaseasca intr-o cantitate cat mai mica in alimentele pe care le consumam. Asemenea putem preciza si despre grasimi si alcoolul in cantiati foarte mari.

Alaturi de alcoolul atat de noziv, si tigarile sau dulciurile in exces pot face mult rau sanatatii noastre, deteriorand-o foarte rau. Daca vei renunta la fumat, desi este mai greu, te vei putea lauda cu o sanatate mult mai buna decat a celor care nu s-au putut lasa convinsi atat de usor de acest lucru sau cei care nu au o vointa la fel de mare ca a ta.

Miscarea efectuata in fiecare zi cate putin este de asemenea foarte benefica pentru oricine, plus ca miscandu-te vei da jos acele grasimi si kilograme de care vrei sa scapi atat de mult. Apa consumata in cantitati cat mai mari este de asemenea cea mai buna idee pe care o poti avea pentru mentinerea unei tensiuni arteriale in termeni normali.

Daca vei lua cam 100 mg de vitamina C pe zi, asta nu va fi decat un imbold pentru o sanatate mai buna. Poti alege sa iei pastile de vitamina C sau poti consuma fructe si alimente bogate in aceasta vitamina vitala pentru corpul tau si functionarea ca la carte a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.