Proiectul Millenial Trains

Proiectul Millenial TrainsCand Patrick Dowd a calatorit in India pe o bursa Fulbright in 2010 pentru a ajuta sa conduca Jagriti Yatra, o calatorie cu trenul prin India care incurajeaza afacerile in orase mici. Acesta a fost inspirat de oamenii pe care i-a vazut ca aduc idei la viata.

Atat de inspirat de fpat, ca la mai putin de un an pe Wall Street, si-a dat demisia de unde lucra pentru a produce un proiect similar in Statele Unite ale Americii. Vara trecuta, el si echipa sa, a lansat proiectul Millenial Trains, o calatorie cu trenul care ducea participantii dintr-o coasta in alta, incurajand afacerile sprijinind ideile acestora.

Proiectul este un incubator similar in structura cu incubatoarele din Bay Area si mai mult decat atat, furnizeaza sprijin pentru viitori antreprenori si companii. Ceea ce iese in evidenta in proiectul Millenial Trains, este concentrarea sa pe construirea comunitatii, de asemenea si eforturile lui Dowd si echipei sale de a aduce inovatia in orasele din Statele Unite ale Americii, care in general nu atrag prea multi antreprenori.

Calatoria cu trenul inaugurala din anul 2013, a luat participanti din San Francisco, California pana la Washington, DC, oprindu-se in Salt Lake City, Uath, Denver, Colorado, Omaha, Chicago, Illinois si Pittsburgh, Pennsylvania pe drum.

Matthe Stepp, un participant de anul trecut, a profitat de oportunitatea de a face un tur national de laboratoare de energie. A fost capabil sa se intalneasca cu inovatorii locali si in excursia sa, a scris „America Innovates Act”. Iar aceasta lege este acum in mainile senatului.

Dowd a spus ca cea de-a 2-a excursie va fi construita pe succesul primeia. Proiectul Millenial Trains este inca mic, comparat cu Jagriti Yatra, care ia aproximativ 450 de oameni tineri in fiecare calatorie prin India.

In aditie cu Portland si New York, orasele in care se vor opri trenurile in aceasta vara, includ Seattle, Washington, Whitefish, Montana, St. Paul, Minnesota si mutle altele.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *