Send

Echipa din spatele aplicatiei Microsoft Outlook are o noua aplicatie de e-mail care face inbox-ul mult mai greu de ignorat. Send, aplicatia lansata de Microsoft la sfarsitul lunii iulie are o abordare noua, de tip aplicatie instant messenger, si renunta la o groaza de aspecte in favoarea simplitatii si usurintei in folosire.

Cea mai simpla aplicatie mobila de e-mail produsa vreodata

Spre deosebire de Outlook, Send nu este construit ca o aplicatie completa si bogata in caracteristici si tehnologii noi. In Send nu poti vedea e-mail-uri mai vechi, nici nu poti cauta printre mail-urile din Inbox deja primite. Aplicatia simpla arata doar mesajele de tip thread ce au fost incepute folosind chiar aplicatia. Microsoft spune ca ideea a fost sa simplifice la maximum aplicatia de e-mail, mai ales de aspectele mai suparatoare si deranjante, cum ar fi liniile cu subiectul, semnaturile lungi de la sfarsitul mesajelor si multe altele, pentru a facilita citirea si raspunsul imediat la mesaje scurte, de tip brief, schimbate cu colegii de munca.

„In Send nu exista semnaturi, salutari sau linia de subiect” explica echipa din spatele proiectului. „Principiul aplicatiei a fost sa facem conversatiile cat mai rapide si fluide, pastrand in acelasi timp doar oamenii importanti, cu care comunici des, ca esenta a aplicatiei Send.”

Desi aplicatia suna mai mult ca una de chat, de instant messaging si nu ca o aplicatie profesionala, pentru utilizatori business, Send ofera deocamdata suport pentru toate conturile Office 365 business and education, deci mesajele trimise prin intermediul aplicatiei vor fi automat sincronizate cu Outlook si Microsoft si anunta ca ea va fi in perfecta concordanta cu politicile IT ale companiilor, exact ca Outlook.

Ca si alte aplicatii lansate de curand de Microsoft Garage, Send isi face debutul pe iOS, urmand ca in lunile urmatoaresa se lanseze si versiuni pentru telefoane Android si Windows. De asemenea, gigantul software anunta ca vor putea fi sincronizate si alte tipuri de conturi de e-mail in perioada urmatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *