Press "Enter" to skip to content

Unde a disparut avionul de la Malaysia Airlines?

master.malaysia_airlines11Dupa nenumarate piste false si o saptamana de cautare pentru avionul de la Malaysia Airlines care a disparut, nu stim nimic defapt despre acesta. Casa Alba a intrat deja in incaierare Joi, atunci cand a spus ca zona de cautare s-a extins in Oceanul Indian bazat pe noile informatii care nu sunt neaparat conclusive.

Pentru zile de informatii care au indus in eroare, au aparut multe teorii pe Facebook, Reddit si forumurile de aviatie pentru pilotii speculati. Cel mai tare zvon ar fi Professional Pilots Rumour Network, care cauta un eveniment catastrofic, la o posibila deturnare a avionului care e pierdut, de aceea toata lumea face pe detectivul incercand sa gaseasca avionul pierdut.

Scenarii posibile :

Deturnarea catre o locatie necunoscuta

Joi seara, ABC News a raportat ca cele doua sisteme de comunicatii ale avionului au fost inchise separat. Acest lucru sugereaza ca avionul nu a cazut din cer potrivit unei esecuri catastrofale.

Cu toate acestea, 2 piese de informatii au aparut in ultimele saptamani, militarii Malaesieni mai tarziu le-au negat pe manadoua, lasandu-i pe altii sa supsecteze ca avionul a fost deturnat si dus intr-o locatie necunoscuta. Primul lucru a fost schimbarea cursei avionului si a fost vazut ultima oara traversand catre stramtoarea Malacca si posibil catre Oceanul Indian. Al 2-lea lucru este ca avionul a calatorit ore dupa ultimul contact. dar unde?

Deturnarea s-a prabusit in mare

Teroristii fie au zburat cu avionul in mod intentionat sau neintentionat cu avionul in mare. Atacul de pe 9 septembrie din New York este cel mai bun exemplu de un avion deturnat. Daca asta ar fi cazul, ar trebui sa fie ramasite. Autoritatile au amortizat asteptarile cum ca avionul pierdut a fost rezultatul unei deturnari, chiar de cand au identificat 2 iraneni calatorind cu pasapoarte furate.

Cu toate acestea investigatorii cerceteaza un barbat Chinez de la bordul avionului care au avut un antrenament pe simulatorul de zbor in anul 2006.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *