Press "Enter" to skip to content

WildStar va avea parte de succes

Wildstar MMOFiind fondat de un numar de fosti producatori ai lui World of Warcraft, producatorul WildStar, Carbine Studios stie mai multe despre producerea fundatiei unui MMO de succes. In timp ce studioul se intrece cu World of Warcraft si alte MMO-uri de pe piata in urmatoarea luna, cei de la Carbine spera sa faca ceea ce au sperat.

Vorbind cu CVG, Producatorul Executiv al celor de la Carbine, Jeremy Gaffney a explicat ca, Carbine Studios nu a fost realizata cu mult inainte de a fi scos World of Warcraft. Acest lucru nu se poate spune, fiindca WildStar exista fiind in productie de aproape un deceniu. Gaffney a continuat sa spuna ca au muncit la cateva din uneltele timpurii si lucruri de pe acel timp. Dar WildStar ca si IP exista doar de aproximativ 3 ani, cam atat a fost in cursul actual. Echipa a experimentat cu cateva tratamente IP diferite, si au finalizat mutandu-se in modul de productie in 2011.

Gaffney a explicat ca cei care au venit din productia jocului World of Warcraft, ce a fost in productie pentru 7 ani, au cazut in unele din cele 2 tabere, unii au vrut sa ciupeasca World of Warcraft, pe baza de ceea ce au invatat, in timp ce altii au vrut sa faca ceva mult ma idiferit. Potrivit lui Gaffney, putem vedea ambele aceste viziuni in WildStar.

Gaffney spune ca World of Warcraft si EVE Online sunt exemple de jocuri care dovedesc ca este imposibil sa-ti imbunatatesti baza de abonati in timp, decat sa scazi imediat la o luna dupa lansare, cum au facut majoritatea MMO-urilor. Acesta spune ca singura modalitate de a face un joc este calitatea, si avand credibilitate ca si producator ca oamenii au incredere in jocul tau, o sa mearga din ce in ce mai bine de-a lungul timpului sau va stagna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *