World-of-TanksStim deja ca World of Tanks este destul de faimos si foarte mare, dar ajuta sa stii ca, jucatorul obisnuit, investeste mai multi bani in World of Tanks, decat in orice alt joc online. Un raport de la SuperData Reasearch a afisat care este venitul mediu pe jucator pentru un numar de titluri MMO. World of Tanks este pe departe cel mai popular, cu jucatorii cheltuind 4.51$ in ultimele 12 luni. Al 2-lea joc de pe lista este Team Fortess 2, avand utilizatori care cheltuie 4.36$.

Ceea ce este interesant este ca celelalte jocuri Valve din Top 10, precum Dota 2 este pe cel de-al 8-lea loc impreuna cu concurentii MOBA, League of Legends si Heroes of Newerth. Se pare ca jucatorul mediu cheltuie doar intre 1.52$ si 1.32$ pe un joc MOBA, ceea ce este un lucru foarte interesant. Raportul face o comparatie intre sumele cheltuite in World of Tanks si League of Legends, scotand in evidenta ca League of Legends are o baza de jucatori mult mai mare, ajungand la 58 de milioane de jucatori, cheltuind mai putini bani, decat cheltuie cei 9 milioane de jucatori din World of Tanks.

Ceea ce a fost surprinzator, a fost sa vedem titluri MMO din Rusia si Coreea, precum Crossfire si War Thunder, amestecandu-se cu titluri mai familiare, precum PlanetSide 2 si Guild Wars 2. Avand in vedere faptul ca aceste tari iubesc cel mai mul jocurile online, nu ar trebuie sa fie o surpriza atat de mare, mai ales cand raportul spune ca desi jucatorii cheltuie o medie de 1.58 $ in Crossfire,  baza de jucatori de 50 de milioane au ajutat jocul sa obtina mai mult de un miliard de dolari.

De aceea, se pare ca World of Tanks este fruntas si cand vine vorba de investitii din intermediul jocului, insa acesta a avut parte de foarte multa publicitate in ultima vreme, iar jucatorii au fost atrasi in joc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *