iPhone 6Moara de zvonuri iPhone 6 este atat de plina de fotografii randate 3D si realizate in photoshop, incat lucrul real este aproape imposibil pentru a-ti da seama care sunt false. Dar ocazional, un set de imagini care apar, sunt atat de impresionante, acestia cer atentie, indiferent daca sunt adevarate sau nu. Acelasi caz este cu un set de imagini care apar pe un website Taiwanez, numit Mos Coats, din ultimele zile, ce a dezvaluit ceea ce pare a fi un iphone 6 zvonit de 4.7 inch.

Imaginile arata un iPhone nou realizat cu un ecran mai mare si o forma mai subtire. De fapt, cand este plasat peste un iPhone 5S deja ultra subtire, cel ce se spune ca este iPhone 6, arata aproape cu o treime mai subtire. Dispozitivul caracterizeaza colturi rotunjite, nu numai la colturile telefonului, dar de asemenea si pe ecran. Un buton touch este de asemenea prezent, mai proeminent accentuat cu un chenar galben.

Nici o imagine pe ecranul iOS nu a fost aratat in set-ul de fotografii, ce arata telefonul pe strada si in birou, un detaliu care indica ca daca acesta chiar este iPhone 6, este probabil o unitate care nu este operationala.

Pentru a arata cum arata iPhone 6S, site-ul pune unul langa altul langa iPhone 5S de 4 inch si HTC One M8 de 5 inch. Pozitionat langa cele doua telefoane, dispozitivul accentuat de brandul negru ce poate fi noua antena, arata ca ceea ce si-au dorit fanii Apple dintotdeauna.

Cu siguranta, nu vom sti cat de reale sunt aceste imagini pana in August, cand este zvonit debutul noului telefon al celor de la Apple, iPhone 6.

Sa speram ca telefonul este asa cum ne-am dorit cu totii, fiindca, cu siguranta pretul sau va fi putin piperat, avand in vedere ca o sa aiba o multime de imbunatatiri, iar iPhone 5 inca este destul de scump.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *